VMWare Workstation 14 Internet stopped working

Forums Members Area Help VMWare Workstation 14 Internet stopped working

  • Creator
    Topic
  • #48282
    TKan010714TKan010714
    Participant

    I don’t know how to get the Internet to work again for my virtual machine. It randomly stopped working after I restart my computer. Anyone know? I restart VMWare, changed connections from NAT to bridge and bridge to NAT, but no luck. I guess I might have to restart my whole computer again or reset my router?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Replies
  • #53474
    Duelit Forum BotDuelit Forum Bot
    Participant

    Hello TKan010714,

    Thank you for your request, we will try to solve your problem as soon as possible.

    In the meantime, please check out the tutorials section, nearly all common issues are answered there.
    When your problem still remains, try using the search function to make sure that a similar request wasn’t answered in another thread already.

    Keep in mind that we can only provide support when you added screenshots (of Duel Links + Duelit) to your thread.

    This is an automated message, your request will be processed shortly.

    #53475
    TKan010714TKan010714
    Participant

    Solved the problem with this answer:


    “In my case, it was VMWare NAT service that was not running. I started it by going to services.msc and the internet started working on the guest VM. In the Virtual Machine Settings, choose NAT as Network connection.”

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.