Restarting does not work when having a suspended duel

Forums Members Area Bugreports Restarting does not work when having a suspended duel

  • Creator
    Topic
  • #48197
    BrennaBrenna
    Participant

    Hello,

    When the bot restarts duel links every 180 minutes, it sometimes does it when you’re in a duel. So when he tries to restart, it gets the pop-up “you have a suspended duel, quit or resume”. It does not detect this pop-up so it gets stuck there.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Replies
  • #53139
    Duelit Forum BotDuelit Forum Bot
    Participant

    Hello Brenna,

    Thank you for your request, we will try to solve your problem as soon as possible.

    In the meantime, please check out the tutorials section, nearly all common issues are answered there.
    When your problem still remains, try using the search function to make sure that a similar request wasn’t answered in another thread already.

    Keep in mind that we can only provide support when you added screenshots (of Duel Links + Duelit) to your thread.

    This is an automated message, your request will be processed shortly.

    #53138
    steilzsteilz
    Administrator
    Duelit Forum Bot wrote:
    Keep in mind that we can only provide support when you added screenshots (of Duel Links + Duelit) to your thread.

    It detects that popup without any problems normally, please screenshot it.

    #53196
    BrennaBrenna
    Participant
    steilz wrote:
    Duelit Forum Bot wrote:
    Keep in mind that we can only provide support when you added screenshots (of Duel Links + Duelit) to your thread.

    It detects that popup without any problems normally, please screenshot it.

    I guess it does now, it does not happen again. Strange.

    #53198
    BrennaBrenna
    Participant

    It happened again.

    #53199
    steilzsteilz
    Administrator

    As I posted above, please screenshot it.

    #53200
    BrennaBrenna
    Participant
    steilz wrote:
    As I posted above, please screenshot it.

    I did… I will attach it again to this post…

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.