bot only clicks gate then leaves gate

Forums Members Area Help bot only clicks gate then leaves gate

  • Creator
    Topic
  • #47309
    gentryclgentrycl
    Participant

    http://imgur.com/a/ILvVb
    http://imgur.com/EjWbSbm

    bot runs clicks on the gate changes to the gate clicks the gate again opens the gate then closes the gate then opens the gate and closes the gate

    any help would be apprciated

    if you need more images I can take more screen shots

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Replies
  • #49680
    steilzsteilz
    Administrator

    Duelit

    Have you tried restarting NOX / PC ?
    And is your Windows UI scaling set to 100%?

    #49681
    gentryclgentrycl
    Participant

    Duelit

    I have restarted both and the ui scaling is at 100%

    this could be the problem I had to modify the resolution stated to use the bot when I put 683×410 it doesn’t launch says the resolution is too small and I had to input 687×412 to make the bot start

    the bot starts says going to gate and never does anything else other then click gate go back click gate and so

    sorry if I’m not informative enough I can provide any details you need

    #49682
    steilzsteilz
    Administrator

    Duelit

    Well, when the resolution is not 410×683, then the bot can’t detect anything in duel links, which is clearly your problem, you gotta set it to 410×683

    #49683
    gentryclgentrycl
    Participant

    Duelit

    sorry for taking so long to reply

    I set the resolution you said, and I had to minimize the game, so the bot would recognize the nox screen or ,it would say it was the wrong resolution.

    great program but, once again sorry for the late reply

    #49684
    steilzsteilz
    Administrator

    Duelit

    I can take a look over teamviewer if you want, just pm me at discord.

    #49685
    gentryclgentrycl
    Participant

    Duelit
    steilz wrote:
    I can take a look over teamviewer if you want, just pm me at discord.

    it bugged out again earlier. I closed both programs restarted them and I got an error again when starting,

    saying my resolution needs to be changed again. but it is working now I thought it was the minimizing of the nox

    screen but, tested it several times. so I’m testing moving the screen now.. has launched each time so far no error

    but ill message again if I need help

    Thanks for the help


    steilz wrote:
    I can take a look over teamviewer if you want, just pm me at discord.

    this fixed it, maximizing nox and hitting space with the mouse on the center of the nox screen. reverted back to a smaller screen and its worked every test so far

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.