Advanced tab stops working after a while of botting the event

Forums Members Area Bugreports Advanced tab stops working after a while of botting the event

  • Creator
    Topic
  • #48519
    TKan010714TKan010714
    Participant

    It starts autodueling instead of enemy LP 0 after a while: C8omNJ1.png

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Replies
  • #54193
    Duelit Forum BotDuelit Forum Bot
    Participant

    Hello TKan010714,

    Thank you for your request, we will try to solve your problem as soon as possible.

    In the meantime, please check out the tutorials section, nearly all common issues are answered there.
    When your problem still remains, try using the search function to make sure that a similar request wasn’t answered in another thread already.

    Keep in mind that we can only provide support when you added screenshots (of Duel Links + Duelit) to your thread.

    This is an automated message, your request will be processed shortly.

    #54226
    TKan010714TKan010714
    Participant

    Advanced tab stops working after a while of botting the gate: https://i.imgur.com/g5dwJau.png

    #54228
    steilzsteilz
    Administrator

    tried to reproduce that, but worked fine on 3 different system for a couple of hours

    #54265
    TKan010714TKan010714
    Participant

    Not having this issue right now anymore, but will post again if it becomes a problem

    #54346
    TKan010714TKan010714
    Participant

    Happens again for this event: https://i.imgur.com/lBh08lm.png
    About ever hour it happens

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.